Livet i Ryhaven

Byggeregler | Vedtægter | Arbejdsdage | Udvalg og det mere sjove  

arbejdsdag_morten_tina

I Ryhavens lægger vi vægt på det gode naboskab og fællesskabet. Du finder haveforeningen med vores 86 haver mellem motorvejsafkørsel 52 og jernbanen – tæt på både byen, bus og tog

Ryhaven består af en mangfoldighed af haver og mennesker. De fleste nyder deres haver i fulde drag i dagtimerne – mens andre flytter permanent ind i deres små huse sommeren over – og nogle haver er rene køkkenhaver uden hus.

Fællesskabet er vores styrke – og er ikke i modsætning til privatliv og individuelle måder at bruge sin have på. Når vi er mange får vi f.eks. gode og billige forsikringer, rabatter på byggematerialer – og sammen holder vi havens fælles faciliteter.

 

Ryhavens værdier og visioner

I RYhaven ønsker vi at bevæge os fremad mod en CO2 neutrale have, og vi tror på at bæredygtighed er vejen til at nå dette mål.
Vi går ind for at dyrke vores grøntsager økologisk, og uden giftige sprøjtemidle så vidt muligt.

Læs mere

Fælles arbejdsdage

Årets arbejdsdage er ingen sur pligt i Ryhaven!
Udover at vi får sat skik på vores fællesarealer og lavet ting, vi alle har glæde af – er arbejdsdagene nemlig også en oplagt mulighed for at lære hinanden bedre at kende. Vi starter med at spise morgenmad sammen og dagen slutter med fælles frokost.
Så det er lige før at arbejdet fylder mindst 🙂
Ikke alle kan lave lige meget – og det er lige så vigtigt, at nogen giver gode råd, som at der er nogen til at udføre dem. Derfor er alle velkomne – unge som gamle, små og store, høje og lave, tykke og tynde. – og kan man ikke deltage netop på dagen, er der altid opgaver man kan løse efter aftale med bestyrelsen.

Ryhavens Aktivitetsudvalg

Du er altid meget velkommen til at komme med gode ideer – eller melde dig til at give en hånd med. Bestyrelsen står for de fælles arbejdsdage. Mens vores aktivitetsudvalg planlægger og gennemfører alle øvrige fælles aktiviteter i løbet af sæsonen.

Udvalget er selvkørende og selvsupplerende (under bestyrelsen) og har et selvstændigt budget på 4.000 kr. at gøre godt med.

Du kan tjekke kalenderen her på hjemmesiden og ellers bliver arrangementer annonceret i vores interne Facebookgruppe og i de to opslagstavler i Ryhaven.

Skal du booke vores fællesplads Ryhavegårdsvej 44 – kontakt og aftal det med Helle tlf. 2945 9175 eller via facebook.

Udvalget består af:
Helle have 61, Tina have 33, Heidi H12, Rikke H90, Mira H81, Anne H24, Henrik Maj H67

Helle Schack

Helle Schack

Kontaktperson til aktivitetsudvalget

Have 61
Mobil 29459175
E-mail: h.schack@hotmail.com