Foto fra Ryhaven

Hverdag | Festlighed | Aktiviteter | Arbejdsdag mmm

fotograf
ryhavenyt_foto_presse

Foto galleri

Her kan du finde gode minder – eller få et indtryk af livet i Ryhaven.

Når du trykker på et billede, får du det vist i større størrelse og kan klikke dig frem til flere 🙂

Har du gode foto, som du gerne vil have med – så er du altid velkommen at sende dem til webmaster@ryhaven.dk
Alle rettigheder til brugen af fotografiet bliver overdraget til Ryhaven, når du giver os foto. Du har også pligt til at sørge for, at alle mennesker, som er på billedet har givet tilsagn.

Arbejdsdage 2020

Året var jo i den grad præget af corona-virus og derfor blev alle arrangementer inkl. generalforsamling og arbejdsdage aflyst i starten af året. Som tiden gik og sommeren kom godt igang, blev det muligt at mødes i mindre grupper. Dermed blev det muligt at holde både arbejdsdage og generalforsamling udendørs. 

I efteråret lavede en gruppe dedikerede og flittige medlemmer nedsivningsanlæg ved klubhuset. Dermed er forberedelserne ved at være klar til vores kommende kontor og badebygning.  

Billeder fra tidligere arbejdsdage

Buketter og røg 2013

Aktivitetsudvalget inveterede til en hyggelig dag, hvor et par medlemmer delte viden om deres passion for at binde buketter af havens blomster og røge madvarer. 

Anita stod for blomsterbindingen og Morten sørgede for en lækker middag med røget laks og kartofler. Undervejs fik John lyst til at hente lidt af sine hjemmelavede kryddersnaps

Mostdag 2013

En gruppe kolonister havde en hyggelig dag, mens de hakkede æbler til den store guldmedalje i en muerbalje. Der blev lagt kræfter i, da de hakkede og mosede æbler blev presset til most. 
Ummmmmm – det smager dejligt sådan noget friskpresset juice! Det kan anbefales!!

Havevandring 2012

Aktivitetsudvalget inviterer til havevandring – fire haver har inviteret indenfor, og sammen med en af kolonihaveforbundets havekonsulenter, går en gruppe kolonister rundt og snuser og får gåde råd og inspiration. Der er fokus på dyrkning af grøntsager, plantesygdomme og ikke mindst gode fif til indretning af haven – også forebyggelse af indbrud vha haven. Efter vandringen inviterede Morten og Iben indenfor i overdækket pavillion og der var mad og drikke – og en masse hyggeligt samvær