I aftes holdt en god flok Sankt Hans sammen i Ryhaven. Der var 18 tilmeldte til fællesspisning på terrassen under vores fælles solcelleanlæg. Da bålet blev tændt ned ved den lille sø mellem Ryhaven og motorvejen, sluttede endnu flere sig til.

Folk medbragte selv deres service og kød til grillen, mens aktivitetsudvalget havde lavet kartoffelsalat og to grønne salater til os. Ligesom de også havde indkøbt drikkevarer. Det var bare slå sig ned og smide sit medbragte kød på grillen – så var der serveret!

Det flotteste bål

Sarah og Polle havde kørt kvas og grene sammen for at lave det flotteste bål på det offentlige areal bag Ryhaven. Her står nu også en bænk, så de glade hundeluftere og andre på en vandretur, kan sætte sig i eftertanke og kigge ud over den lille sø.

Inden bålet blev tændt, holdt Heidi et fin båltale inspireret af havelivet. Ingen hekse blev brændt af. Der har ikke været en fast tradition for at afholde Sankt Hans i Ryhaven, men det kan da være, at den tradition er blevet skabt.

Fællesspisning og en række fælles aktiviteter

I år er der virkelig kommet gang i aktivitetsudvalget og det er med at holde godt øje med kalenderen, for der dukker jævnligt nye initiativer op.

Mira og Tina har planlagt indtilvidere tre fællesspisninger – den ene med et oplæg om vide haver før spisningen. Det foregår sådan, at alle medbringer en lille ret eller det de nu skulle have haft til aftensmad, og så bliver alt stillet på et fælles bord til deling. Ikke noget fancy – men virkelig hyggeligt. Alt efter deltagerne er der også lagt op til at tage et brætspil bagefter.

I juli laver Stine endnu en Makreme-workshop og til august er der atter inviteret til Tour de Kolo. Bestyrelsen har inviteret alle medlemmer af vores efterhånden mange udvalg til fællesspisning og møde den 12 august og i løbet af september bliver alle nye medlemmer inviteret til velkomstmøde.

Så en stor opfordring til at holde godt øje med Facebook og hjemmesiden. Mon ikke der også er et arrangement, som du vil synes om…

DU finder kalenderen her

Læs flere nyheder

Skal vi skifte forsikringsselskab?

Skal vi skifte forsikringsselskab?

I Ryhaven skal vi tage stilling til, om vi ønsker at skifte til Tryg forsikring med vores kollektive forsikring.
Bestyrelsen indkalder til forsikringsmøde for alle, der er med i den kollektive forsikring i løbet af janaru

Stor opbakning til Ryhavens nabo-hjælp

Stor opbakning til Ryhavens nabo-hjælp

Igen i vinteren 2022 bliver vejene i Ryhaven gået tyndt af medlemmer, som på skift holder øje med hinandens huse og haver. 28 ud af de 86 huse har meldt sig til at holde øje og gå ture hele vinteren igennem.