Nu har vi fået en fælles vaskemaskine i den nye kontor/badebygning – lige til højre for brusebadet. Her vasker du på grøn strøm og med miljøvenligt vaskepulver. Maskinen er nu installeret og parat til at tage i brug!

Priser

For at gøre det simpelt, kører vi med to priser (i hvert fald til en begyndelse), som dækker vand, strøm og vaskepulver:
A pris – 15 kroner, som dækker en vask der varer under 2 timer – eks. 60 grader
B pris – 20 kroner, som dækker en vask der tager mere end 2 timer – eks 60 grader øko

Når du vælger program, kan du se, hvor lang tid din vask tager, maskinens display. Du har mulighed for at ændre til en kortere eller længere vask, inden du starter.

Betaling

Når du har sat din vask over, betaler du via mobilepay – nummeret finder du på mærkaten på bl.a. vaskemaskinen. 

Miljøvenligt vaskepulver

Når du vasker i den fælles vaskemaskine, skal du bruge det indkøbte miljøvenlige vaskepulver og lade være med at bruge skyllemiddel.

Skyllevandet fra maskinen ledes nemlig direkte ned i vores nedsivningsanlæg og ender direkte i jorden. Og på samme måde som vi opfordrer til at undgå Roundup og andre giftstoffer i vores haver, så ønsker vi også at passe på miljøet, når vi vasker.

Du vasker primært på “grøn strøm” og derfor varierer det hen over året, hvornår du kan vaske. Se aktuel vasketider på opslag ved vaskemaskinen. 

Du finder informationer ved vaskemaskinen, der fortæller, hvordan du betjener maskinen