Pas på – tyveknægte

 

Nabohjælp mod indbrud etableret i kolonihaven

En række beboere i haven er her i november 2019 gået sammen om at drive en vagtordning, som primært skal dæmme op for de indbrud og tyverier, der typisk sker om vinteren, mens haven er lukket.

Indtil videre er et tocifret antal beboere gået sammen om at holde øje med vores haver.

Runderinger sker på alle tider af døgnet, og altså også om natten, hvor de fleste indbrud sker.

I flere haver er der på privat initiativ sat videoovervågning op, og bestyrelsen har netop godkendt en ansøgning på 1500kr fra Nabohjælp-gruppen til forskellige overraskelser og initiativer.

Sparer vi blot et enkelt indbrud om året, er pengene tjent hjem igen, og sparer vi flere indbrud, ja så er der overskud, kollektivt set.

Vi skal huske at indbrud kan ramme os alle, og derfor er der da også fuld opbakning fra bestyrelsens side, til dette beboer-drevne initiativ.

Der vil om kort tid blive informeret om dette på skilte og i infobokse, så potentielle tyveknægte forhåbentlig dropper deres forehavender, når de ser gruppens advarselsels skilte.

Hvis du vil give en hånd med engang imellem, ja så kan du henvende dig til Annemarie i have 72, som står som kontaktperson til nabohjælp gruppen. Du kan også skrive til  mail(snabel-a)ryhaven.dk

I Ryhaven’s lukkede Facebook gruppe, kan du læse opslag og tips til hvad du derudover selv kan gøre.

Venlig Hilsen Bestyrelsen.