Rigtig mange har allerede været en tur indenfor i vores nye kontorvogn. Flere kommer der jævnligt for at få sig et brusebad i vores nye fællesbad. Næsten alle bruger grencontaineren, som også står på vores fællesgrund og vi råder nu også over et køkken med alle faciliteter.

Efterhånden har vi mange fælles værdier. Vi har bl.a. vores store solcelleanlæg, havetraktor, diverse kontormaskiner og ikke mindst kontorvognen. Derfor har bestyrelsen besluttet, at vi nu tegner forsikring og som alle ved, så kan man kun forsikre noget, som man opbevarer bag lås og slå.

På arbejdsdagen sætter vi derfor lås på kontorvognen, på lågen ind til vores fælles grund/grencontaineren, og låsen ind til fællestoilettet bliver taget i brug igen.

Alle medlemmer har stadig fri adgang til området. Derfor kan alle hængelåse låses op af toiletnøglen, som rigtig mange allerede har. De, som ikke har en toiletnøgle, kan selvfølgelig få en mod at betale 100 kr. i depositum.

Vi håber, alle vil bakke op om beslutningen, og låse efter sig. Du kan få en nøgle ved at henvende dig til vores bogholder Lene på mail@ryhaven.dk – så modtager du en opkrævning på 100 kr. og får en nøgle udleveret.

Vær med til at holde vognen rent!

  1. Du/I gør rent efter jer selv.
  2. Går der noget i stykker, giver du besked til Morten Johansen
  3. Du medbringer selv service, hvis du holder private arrangementer.

Bestyrelsen står for indkøb af rengøringsartikler – giv besked til Morten, hvis der mangler

Se reglerne for brug af bad og kontorbygningen