Husk arbejdsdag d. 5 maj kl. 9.00

Vi glæder os til at ser jer på lørdag.

Arbejdsdagen starter med rundstykker og kaffe ved klubhuset, og i forbindelse med morgenkaffen bliver arbejdsopgaverne fordelt. Der vil være opgaver for enhver størrelse og gørelse, og har du selv forslag, siger du blot til.

I år vil der også være et børnehold, som laver kreative ting til haven. Vi håber vi kan lave et fællesskab, Ryhavens børn, så det er nemmere at lege legeaftaler m.m.

Hvis du ikke er fysisk stærk, har vi altid brug for en eller flere der servicerer, med kaffebrygning, bordækning og oprydning, efter arbejdsdagene.

Vi håber, at se så mange af havens medlemmer som overhovedet muligt (minimum 1 fra hver), og der er brug for alle.

Husk! – at du har pligt til at deltage i mindst en af de to årlige arbejdsdage. Såfremt du ikke deltager i en af arbejdsdagene, vil du blive opkrævet et gebyr på 100 kr. 2. arbejdsdag i år bliver afholdt søndag den 2. september.

Har du ikke mulighed for at komme en af arbejdsdagene, eller af anden grund føler dig forhindret, er der altid noget der kan laves på en anden dag, og så slipper du for at betale gebyret. F.eks. mangler vi nogle til på skift at tilse og smårengøre vores fælles toiletbygning. Kontakt venligst bestyrelsen.

Arbejdsdagen afslutter med en grillpølse ca. kl. 12.30.