Den 20 juni kl. 10 afholder vi årets generalforsamling i Ryhaven. Ligesom sidste år må vi også i 2021 mødes et par måneder senere end vedtægterne foreskriver og udendørs for at passe bedst muligt for hinanden i en corona-tid.  Hvis vejret bliver så dårligt, at det ikke er muligt at gennemføre, har bestyrelsen også reserveret den 4. juli kl. 10 (måske du også skal sætte et lille x i kalenderen der)
Er du ny i haven, må du have en aften på Restaurant Søsporten til gode til næste år, hvor vi forhåbentlig har mere normale forhold igen. 

Det formelle

Alle medlemmer er velkomne til generalforsamlingen, hvor hvert havelod har to stemmer

Normalt er der ingen tilmelding til generalforsamlingen, men i år er tilmelding er nødvendig for at give bestyrelsen tid til at forberede mødet, så det kan afvikles efter de corona-regler, som er gældende på  dagen. . I år skal alle, der ønsker at deltage i årlig GF,  skal have givet skriftligt  tilmelding , senest 15. juni.

Efter generalforsamlingen serveres der lidt mad, vand og øl.

TILMELDING:
Du skal tilmelde dig til Ryhavens mail: rvhaven@qmail.com – eller sende en sms til 6014 3292 senest den 15. juni
Husk at skrive havenummer og antal personer på din tilmelding.

Bestyrelsen glæder sig til at se rigtig mange medlemmer til generalforsamlingen – og håber også at se mange af de nye medlemmer og dem, der ikke plejer at deltage.

Bestyrelsen sørger for at være velforberedte, så vi kan afholde en corona-sikker generalforsamling, med alt det som vil vare påkrævet på tidspunktet, såsom håndsprit, afstand og god sikker servering, for husk, at her i haven passer vi godt på hinanden 🙂
Lige nu er det tilladt at mødes 100 personer max, uden at skulle have corona-pas eller en dugfrisk test, og det håber vi naturligvis stadig er tilfaldet, når vi afholder generalforsamlingen.

Indkaldelse med dagsorden og bilag er udsendt til alle medlemmer.

Med venlig hilsen Bestyrelsen