Radisevej 65

Huse til salg

Hussalg mægler
ryhavenyt_foto_presse

Porrevej 85

Ryhavegårdsvej 41

Ryhavegårdsvej 41

 

Husene i Ryhaven sælges gennem vores venteliste. Du kan få et indtryk af de huse, som typisk kommer til salg i Ryhaven ved at se nogle af husene, som blev solgt sidste år.

Her kan du læse mere om salgsprocessen og hvordan du kommer på ventelisten

Solgt Radisevej 65 – til 315.000 kr.  

Kolonihavehuset er fra 1982, men løbende renoveret.

Selve huset er på 29m2 og indeholder nyere køkken fra 2013 med alt i hårde hvidevarer. Der er lagt nyt bambusgulv og isoleret, ligeledes i 2013.

Endvidere er der en tilbygning fra 2017 på 15m2, som på nuværende tidspunkt fungere som stue. Fra stuen er der adgang til nyere toilet på ca. 4 m2 indeholdende toilet med kværn og en håndvask. I 2022, er der nedgravet og tilsluttet opsamlingstank på grunden. Fra stuen er der udgang til stor terrasse, der er delvist overdækket.

Hele huset har nyere vinduer, nye tagrender, varmepumpe, varmtvandsbeholder og der er trukket strøm ind.

I haven står et næsten nyt drivhus og på bagsiden af huset, er der redskabsskur.

Hele grunden er 400m2

Pris 315.000,-

SOLGT Porrevej 81 
– vurderingspris 178.200 kr.

 

klik på billedet ovenfor, så kan du se billedgalleri i større format

SOLGT Porrevej 85  
– Pris 138.043,05 + løsøre 4.700 kr.

Har du en drøm om at blive vinbonde? Så får du virkelig en chance i denne have. Der er et stor antal ældre vinplanter bl.a. plantet på hver side af havegangen, oplagt til at danne en smuk indgang op mod huset.

Haven deles af en nyere havegang med fliser og i den ene halvdel af haven er en nyanlagt græsplæne med frugttræer (nyplantede og ældre træer. Den anden halvdel af haven er lagt ud til køkkenhave og med en række højbede. En stor palletank fungerer til opsamling af regnvand.

Hovedhuset er bygget i 2020 og er på 25,89 m2 – et rum med køkken på den ene væg. I forbindelse med huset er en åben udestue/terrasse under tag og udenfor er en stor flisebelagt terrasse. Der er også markise monteret på huset ud mod terassen.
Udhuset/skur på 14,8 m2 er fra 1982.

klik på billedet ovenfor, så kan du se billedgalleri i større format

SOLGT Salatvej 3 til salg – pris 58.388,20 

Vores dejlige have har sovet Tornerosesøvn og venter nu på en prins eller en prinsesse med en skarp saks og en trukket sav, som kan forme haven præcist som ønsket.
Efter en årrække, hvor vi har ventet på, at helbredet skulle vende
tilbage, så vi kunne komme i haven igen, har vi nu desværre måttet indse, at der skal nye kræfter til.

Haven er inddelt i rum ved hjælp af thujahække og espalier. Thujahækkene er vokset os over hovedet, og derfor ser haven lidt uoverskuelig ud udefra. Thujaerne kan imidlertid klippes og beskæres, så de får den ønskede højde og bredde.

I haven er der to æbletræer (Belle de Boskoop og Ingrid Marie), et pæretræ af ukendt sort samt det smukkeste Japanske Kirsebærtræ.

Der er espalie med slyngroser og klatrehortensia ved de to sider af huset, som vender mod naboerne. Haven er på langs opdelt med espalie med klatrehortensia, slyngroser og blåregn. I den ene halvdel er der seks højbede fremstillet af lærketræ. Hvert højbed er på ca 1 x 2 meter og ca 50 cm i højden. Den anden halvdel er bede og græsplæne, og mulighed for at sidde i æbletræets skygge.
I haven er der endvidere tre rosenbuer.

Huset er sundt, dog skal dør, vinduer og hvide kanter have en gang maling. Indvendig er huset meget overskueligt. Der er et rum med loft til kip. Rummet er malet hvidt med højglansmaling, der er meget holdbart og nemt at rengøre. Gulvet er lakeret fyrretræ. I den ene side af huset er et lille køkken.

Huset er nemt at indrette hyggeligt, og på dage, hvor vejret ikke har været til havearbejde, har vi tilbragt mange dejlige timer der. På to sider af huset er der en stor flisebelagt terrasse med god plads til havemøbler og grill.