Porrevej 81

ryhavenyt_foto_presse

Porrevej 85

Ryhavegårdsvej 41

Ryhavegårdsvej 41

SOLGT Porrevej 81 er til salg 
– vurderingspris 178.200 kr.

 

klik på billedet ovenfor, så kan du se billedgalleri i større format

SOLGT Porrevej 85 er fri til salg udenfor ventelisten
– Pris 138.043,05 + løsøre 4.700 kr.

Har du en drøm om at blive vinbonde? Så får du virkelig en chance i denne have. Der er et stor antal ældre vinplanter bl.a. plantet på hver side af havegangen, oplagt til at danne en smuk indgang op mod huset.

Haven deles af en nyere havegang med fliser og i den ene halvdel af haven er en nyanlagt græsplæne med frugttræer (nyplantede og ældre træer. Den anden halvdel af haven er lagt ud til køkkenhave og med en række højbede. En stor palletank fungerer til opsamling af regnvand.

Hovedhuset er bygget i 2020 og er på 25,89 m2 – et rum med køkken på den ene væg. I forbindelse med huset er en åben udestue/terrasse under tag og udenfor er en stor flisebelagt terrasse. Der er også markise monteret på huset ud mod terassen.
Udhuset/skur på 14,8 m2 er fra 1982.

Vurderingsrapport

klik på billedet ovenfor, så kan du se billedgalleri i større format

SOLGT
Ryhavegårdsvej 41 til salg udenfor ventelisten
– Pris 147.402,41 kr + løsøre 23.950 kr.

Fint hus med indlagt strøm, der er stue og køkken i et rum, afskærmning til soveværelset og et lille toiletrum med camping toilet. Redskabskur og drivhus.

I haven er der mange stauder, planter og frugttræer.

Solgt: Salatvej 2 sælges nu udenfor ventelisten – Pris 178.000 kr.

Have med mange detaljer og et velholdt hus med strøm. Huset på 21 m2 er opført i 1983 og gennemrenoveret indvendigt med nye vinduer, gulv og vægge i 2016.

Haven på 342 m2 indeholder mange detaljer og er opdelt i små rum og med siddearrangementer. Haven har både en blomsterhave og en køkkenhave – primært i de fem højbede og stort drivhus, som i øjeblikket bliver brugt som en hyggelig udestue. I haven findes bla. rabarber, ribs, solbær og aroniabuske.

Du skal ikke bruge meget tid på at slå græs, for i stedet for græs er der trædebregner og fine stier. Bagerst i haven er en hyggelig lille krog med et stort bed med lilla og lyserøde rododendron og azelier.

Stor overdækket terrasse/udestue med indgang til huset, der indeholder køkken delvist adskilt fra stuen og et lille soveværelse. I forlængelse af huset er der udhus/redskabsskur med et lille aflukke til das (evt. mulighed for at lave toilet).

Der er indlagt strøm og alle installationer er skjult i væggene.

Der er ikke bopælspligt i haveforeningen – læs mere om Ryhaven www.ryhaven.dk

SOLGT Salatvej 3 til salg udenfor ventelisten – pris 58.388,20 

 

Vores dejlige have har sovet Tornerosesøvn og venter nu på en prins eller en prinsesse med en skarp saks og en trukket sav, som kan forme haven præcist som ønsket.
Efter en årrække, hvor vi har ventet på, at helbredet skulle vende
tilbage, så vi kunne komme i haven igen, har vi nu desværre måttet indse, at der skal nye kræfter til.

Haven er inddelt i rum ved hjælp af thujahække og espalier. Thujahækkene er vokset os over hovedet, og derfor ser haven lidt uoverskuelig ud udefra. Thujaerne kan imidlertid klippes og beskæres, så de får den ønskede højde og bredde.

I haven er der to æbletræer (Belle de Boskoop og Ingrid Marie), et pæretræ af ukendt sort samt det smukkeste Japanske Kirsebærtræ.

Der er espalie med slyngroser og klatrehortensia ved de to sider af huset, som vender mod naboerne. Haven er på langs opdelt med espalie med klatrehortensia, slyngroser og blåregn. I den ene halvdel er der seks højbede fremstillet af lærketræ. Hvert højbed er på ca 1 x 2 meter og ca 50 cm i højden. Den anden halvdel er bede og græsplæne, og mulighed for at sidde i æbletræets skygge.
I haven er der endvidere tre rosenbuer.

Huset er sundt, dog skal dør, vinduer og hvide kanter have en gang maling. Indvendig er huset meget overskueligt. Der er et rum med loft til kip. Rummet er malet hvidt med højglansmaling, der er meget holdbart og nemt at rengøre. Gulvet er lakeret fyrretræ. I den ene side af huset er et lille køkken.

Huset er nemt at indrette hyggeligt, og på dage, hvor vejret ikke har været til havearbejde, har vi tilbragt mange dejlige timer der. På to sider af huset er der en stor flisebelagt terrasse med god plads til havemøbler og grill.