Aktiviteter / Arbejdsdage

Arbejdsdage

Arbejdsdag - pligtarbejde når det er hyggeligt!

2020
 
Selvom Skanderborg var det sted i Region Midtjylland, hvor Corona-virussen var på sit højeste, mødte 13 medlemmer og 5 bestyrelsesmedlemmer frem til årets første ordinære arbejdsdag.
 


Alle corona-regler holdes i hævd og behandskede serveringsdamer sørgede for, at vi alle fik både morgenmad og frokost. Vi fik repareret veje, infotavlen ved indkørslen til Ryhaven flyttet, nøddehegn med videre klippet og kabler lagt ned. Og så blev der som altid hygget en masse 😊

For det er selvfølgelig vigtigt, at vi holder vores fælles områder - men det mindst lige så vigtigt, at arbejdsdagene fungere som foreningens socialt kit. Og når der så ikke er så mange deltagere som normalt, giver det måske bedre plads til netop at lære hinanden lidt bedre at kende på tværs af veje.

Bonus info om arbejdsdagene:

Alle haver skal deltage i fællesarbejdet mindst en gang om året. Hvis man er syg, eller af andre årsager ikke kan deltage, bliver man fritaget efter aftale med bestyrelsen - i år er alle over 60 år fritaget pga Covid19. Hvis dagen ikke passer, kan man altid tage en opgave en anden dag.

Hvis man hverken møder op eller melder afbud til bestyrelsen, bliver man opkrævet et udeblivelsesgebyr.
 
 
 
 
Arbejdsdag forår 2018
 
Ikke mindre end 40 voksne og 6 børn bruger en hyggelig og solbeskinnet lørdag formiddag den 5. Maj. 
 
Dejligt at så mange nye og gammelkendte medlemmer giver tid og kræfter til at forskønne vores fælles arealer. I år kommer du til at se en stor forskel, når du kører ind i Ryhaven. For lige i starten af Ryhavegårdsvej omlægger vi et lille jordlod til flere parkeringspladser i håbet om, at alle parkeretde biler kan holde på p-pladserne og ikke på vejen. 
 
Der er også blevet ryddet op i vores fælles trailerplads, som ligger helt nede i bunden af Ryhaven. Her skal trailere holde, så de ikke optager parkeringspladser. To gamle trailere uden nummerplader bliver fjernet. 
 
Ellers bliver der plantet sommerblomster i blomsterkummer på vejene, ryddet og luget på vendepladser, ved indkørslen til haven og godt og grundigt omkring klubhuset, som også har fået en reel hovedrengøring. 
 
Dagen starter som altid med fælles morgenmad og slutter af med grillpølser med og uden tilbehør :) 
Hvis du ikke kunne være med - får du chancen til årets 2 arbejdsdag i efteråret - sæt X i kalenderen den 2. September. Du kan også give bestyrelsen besked om, at du tager en opgave udenfor arbejdsdagen - det kan f.eks. Være at klippe hæk omkring klubhuset eller noget andet tiltrængt. 
 
 

2017

 
31 medlemmer brugte søndag formiddag den 21. maj til gavn for alle kolonister - og fik en hyggelig dag til gengæld.
 
Når du glæder dig over at kunne køre på vores veje uden at dumpe i huller, kan du sende en venlig hilsen til dem der knoklede :)
 
Vi fik denne gang lavet:
  • Vejreparationer
  • klippet fælles hække
  • nyt gulvbeklædning i toiletbygningen
  • bedre trafiksikkerhed på vejene
  • malet hist og her
  • luget haven i klubhuset
  • plantet blomster i kummerne på vejene
Som altid startede vi med morgenmad og sluttede af med grillede pølser.
 
 
Efterårets fælles arbejdsdag er den 9. september kl. 9-13 og alle er velkomne!
Husk du har pligt til at bidrage mindst en arbejdsdag om året - ellers bliver du opkrævet en afgift på 100 kr. ved årets udgang.
Det er meget hyggeligere at være med - og der er plads til alle, også selvom du ikke lige synes, at du har fysik til så meget.
Ryhaven Haveforening | CVR: 35180702 | Ryhavegårdsvej 44, 8660 Skanderborg